Pokemon Go: Viides sukupolvi saapui peliin!

Pokemon Go: Viides sukupolvi saapui peliin!
Yli kolme vuotta pelin julkistuksen jälkeen, Pokemon Go jaksaa edelleen vetää miljoonia pelaajia puoleensa ja patistaa heitä kävelemään puhelin kädessä pitkin puistoja. Ykai ayy pelin jatkuvalle suosiolle on se, että peliin lisätään aina aika ajoin uusia pokemon-hahmoja kerättäväksi pelaajille. Pelin julkaisija Niantic ei kuitenkaan hoppuile uusien pokemonien tuonnin suhteen, vaan antaa pelaajien odotella rauhassa aina seuraavaa sukupolvea saapuvaksi.

Maanantaina, klo 23 Suomen aikaa peliin saapuivat vihdoin viidennen sukupolven (eli Pokemon-mytologiassa Unova -alueen) ensimmäiset pokemonit. Ja kuten aiempienkin sukupolvien suhteen, tälläkään kertaa kaikkea ei tule tarjolle kerralla.Tällä hetkellä ainakin seuraavat 5. sukupolven pokemonit on vahvistettu löytyvän pelistä:
 • Klink
 • Klang
 • Klinklang
 • Herdier
 • Stoutland
 • Dewott
 • Samurott
 • Watchog
 • Servine
 • Serperior
 • Pignite
 • Emboar
 • Cofagrigus


Tällä viikolla peliin tuodaan myös aiemmin ns. ex-raideissa saatavilla ollut MewTwo, viiden tähden raid-taisteluihin. Kyseisen legendaarisen pokemonin pystyy myös, mikäli onni on myötä, saamaan hohtavana versiona (shiny).

Pelihän on saatavilla sekä Androidille että iPhonelle, latauslinkit alla:

Pokemon Go Androidille

Pokemon Go iPhonelle

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 17. syyskuuta, 2019 1:18
Tägit
iOS Android Pokemon Go
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud