Apple paljastaa uudet iPhonet – Seuraa tapahtumaa suorana täältä

Apple paljastaa uudet iPhonet – Seuraa tapahtumaa suorana täältä
Tänään on taas se päivä. Yksi vuoden tärkeimmistä päivitä älypuhelinkansalle. Apple nimittäin paljastaa tänään illalla kello 20.00 Suomen aikaa alkavassa lehdistötilaisuudessa uuden sukupolven iPhonet sekä läjän muita uusia tuotteita.

iPhoneja on tulossa viime vuoden malliin kolme kappaletta. On edullisemmaksi vaihtoehdoksi tarkoitettua iPhonea, tavanomaista iPhonen malliston jatkajaa sekä tästä vielä astetta kookkaampi ja kehittyneempi Pro-malli. Lisäksi Applen odotetaan esittelevän tänään illalla uudet Watch-älykellot sekä langattomiin yhteyksiin perustuvan jäljitinlaitteen.Tuttuun tyyliin tilaisuutta voi seurata Applen verkkosivuilla esitettävän suoran verkkolähetyksen kautta tai vaihtoehtiisesti YouTuben välityksellä.

Linkit julkistuksiin alla:

Apple julkisti Apple Arcade -pelipalvelun

Apple TV+ -suoratoistopalvelu julkistettiin, hinnat ja saatavuus

Uusi Apple Watch julkaistiin

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 10. syyskuuta, 2019 17:14
Tägit
Apple Apple iPhone iOS 13
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud