Apple aikoo julkaista pienen pyöreän laitteen, joka estää sinua kadottamasta tavaroita

Apple aikoo julkaista pienen pyöreän laitteen, joka estää sinua kadottamasta tavaroita
Applen on huhuttu kehittävän pientä Bluetooth-jäljitintä. Laite olisi samankaltainen kuin esimerkiksi Tile-laite, joka on tarkoitettu kiinnitettäväksi erilaisiin helposti hukkuviin esineisiin, jolloin puhelin voi ilmoittaa esineen katoamisesta kun liikut tarpeeksi kauaksi siitä (Bluetoothin kantaman ulkopuolelle).

Viitteitä tällaisesta Apple-brändätystä jäljittimestä saatiin kesäkuussa WWDC:n jälkeen, kun iOS 13:n Find My -sovelluksesta löytyi maininta tällaisesta laitteesta. MacRumors-verkkosivuston kaiveluiden perusteella kyseinen laite voisi olla ulkoasultan pyöreä kiekko, jonka keskellä komeilee Applen logo.Applen näkemys tällaiseen Bluetooth-jäljittimeen on samanlainen kuin kilpailijoilla eli sekin ilmoittaa kun puhelin ja esine etääntyvät toisistaan ja puhelimella voi lähettää ääni-ilmoituspyyntöjä hakemisen helpottamiseksi. Erikoista on sen sijaan AR:n hyödyntäminen: puhelimella voi skannata ympäristöä ja sovellus esittää kadonneen esineen sjainnin punaisella ilmapallolla.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 2. syyskuuta, 2019 19:03
Tägit
Bluetooth-majakka Bluetooth LE Bluetooth 5.1 Bluetooth Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud