Vuotaja kertoo tulevan OnePlus 7T -puhelimen huimasta tekniikasta

Puhelinvertailu

Vuotaja kertoo tulevan OnePlus 7T -puhelimen huimasta tekniikasta
Jo hiljattain pääsimme katsastamaan miltä OnePlussan tuleva OnePlus 7T -malli näyttää CAD-renderien perusteella. Nyt vuodot kertovat puolestaan laitteen ja sen sisamalli 7T Pro:n tekniikasta.

16-vuotias intialainen teknologiavaikuttaja Ishan Agarwal on julkaissut Twitterissä tietoja tulevista OnePlus-malleista. Hänen mukaansa 26. päivä Intian Delhissä esiteltävät mallit pitävät sisällään mm. uuden Snapdragon 855+ -piirin.

Kyseessä on uusi ja tehokkain Qualcommin piiri, jota ei ole vielä nähty älypuhelimissa, ainakaan suurempien valmistajien sellaisissa. Lisäksi perusmalli saa OnePlus 7 Pro:sta tutun 90 hertsin nk. Fluid AMOLED -näytön, jonka koko olisi OnePlus 7T:ssä 6,55 tuumaa ja resoluution 2K.

OnePlus 7T:n akku on 3800 milliampeerituntia, joka asettuu OnePlus 7:n ja 7 Pro:n väliin, ja kolmoiskamera tarjoaa 48 megapikselin pääkameran lisäksi kaksi muuta kameraa 16 ja 12 megapikselin tarkkuudella.



Puhelimesta tulee väitetysti kaksi värivaihtoehtoa (Frosted Silver ja Haze Blue) sekä kaksi tallennustilaratkaisua (128 ja 256 GB). RAM-muistia on aina 8 gigatavua.

Agarwal ei kerro OnePlus 7T Pro:n tietoja, mutta vihjailee kertovansa niitäkin pian.

Mikäli tiedot pitävät paikkansa niin OnePlus 7T on melkoisen huima parannus edeltäjäänsä nähden. T-mallissa uutta olisi niin kamera, järjestelmäpiiri kuin näyttökin. Olettaa sopii, että myös OnePlus 7T Pro -mallissa olisi siten merkittäviä parannuksia.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.