Luksus tekee paluun? Apple Watchista tulossa titaaniset ja keraamiset vaihtoehdot

Luksus tekee paluun? Apple Watchista tulossa titaaniset ja keraamiset vaihtoehdot
Viime vuonna Applen älykellomallisto kaventui kun valikoimista poistuivat kalliit Edition-kellot. Tämä mallisto saattaa kuitenkin olla tulossa takaisin tänä vuonna, sillä watchOS 6:n uudesta beta-versiosta on löydetty taustakuvia, jotka viittaavat titaanisten ja keraamisten kellojen julkaisuun.

Tiedossa ei ole sitä, että ovatko titaaniset ja keraamiset kellot osa vanhaa Series 4 -sukupolvea vai onko tänä vuonna tulossa uudet Series 5 -kellot. Luontevinta olisi ajatella, että Apple päivittää kellojen tekniikkaa taas tänä vuonna ja myyntiä vauhditettaisiin uusilla materiaalivalinnoilla. Titaanisista ja keraamisista kelloista on tulossa kuvien perusteella 40 ja 44 millimetrin versiot.WatchOS 6:sta löydetyt taustakuvat liittyvät animaatioon, joka toistetaan kellon käynnistyksen yhteydessä.

Apple on aiemmin myynyt keraamista materiaalivaihtoehtoa Series 2- ja Series 3 -sukupolvissa. Series 4:ssä keraamista vaihtoehtoa ei enää ollut.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 21. elokuuta, 2019 10:14
Tägit
Apple Apple Watch iOS iOS 13 watchOS
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud