Google tarkastaa uusia sovelluksia kolme päivää ennen julkaisua Google Play-sovelluskaupassa

Google tarkastaa uusia sovelluksia kolme päivää ennen julkaisua Google Play-sovelluskaupassa
Google on kertonut Choice of Games -sivustolle, että kaikkien uusien sovelluksien kohdalla Google käyttää vähintään kolme päivää sen tarkistamiseen ennen kuin sovellus julkaistaan Google Play -sovelluskaupassa.

Uuden käytännön myötä kehittäjät eivät enää voi ajastaa sovelluksen julkaisua. Kun Google hyväksyy sovelluksen, se julkaistaan Google Play -sovelluskaupassa automaattisesti. Monet sovelluskehittäjät ovat pettyneet Googlen toimintaan, koska Google ei etukäteen varoittanut kehittäjiä muutoksesta.Google päätyi muutokseen, sillä se haluaa parantaa käyttäjien turvallisuutta. Google poisti hiljattain 85 sovellusta sovelluskaupasta, jotka sisälsivät mainosohjelmia ja toistivat mainoksia käyttäjän avatessa puhelimen lukituksen. Pidempi tarkastusaika auttaa pitämään sovelluskaupan puhtaana haitallisista sovelluksista.

Lue myös:
Google testaa maksullista Play Pass -palvelua.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 21. elokuuta, 2019 19:11
Tägit
Google Google Play mobiilisovellukset tietoturva
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • user_org (vahvistamaton)

    Lainaus: Uuden käytännön myötä kehittäjät eivät enää voi ajastaa sovelluksen julkaisua
    Jos ja kun tuo jollekkin tärkeä, niin miksei sitä voisi jatkossa sallia , ei luulisi vaikuttavan tarkastuksen tehokkuuteen.

    22.8.2019 09:23 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud