Xiaomi, Oppo ja Vivo lisäävät oman langattoman tiedostojen jakamisen mahdollistavan ominaisuuden laitteisiin

Xiaomi, Oppo ja Vivo lisäävät oman langattoman tiedostojen jakamisen mahdollistavan ominaisuuden laitteisiin
Xiaomi, Oppo ja Vivo tekevät yhteistyötä ja lisäävät langattoman tiedostojen jakamisen mahdollistavan ominaisuuden laitteisiin. Ominaisuus tulee toimimaan Xiaomin, Oppon sekä Vivon käyttöliittymällä, jotka kaikki perustuvat Androidiin. Ominaisuus on ilmeisesti samankaltainen Applen AirDropin kanssa. Jakaminen tapahtuu Wifin ja Bluetoothin avulla. Tiedonsiirtonopeuden kerrotaan olevan jopa 20 Mb/s.

Google on poistamassa Android Beamin tulevasta Android Q -käyttöjärjestelmästä ja korvaamassa sen "Fast Share" -ominaisuudella, joka käyttää Bluetoothia laitteiden yhdistämiseen. Fast Share ilmeisesti käyttää Google Play -palveluita, jonka takia Xiaomi, Oppo ja Vivo ovat lisäämässä omaa versiota laitteisiin.Ominaisuuden beetaversio tulee saataville tämän kuun lopussa.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 19. elokuuta, 2019 17:18
Tägit
Oppo Vivo Xiaomi tiedonsiirto Android
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy