Applella on käsissään menestysbisnes – Kohta isompi kuin iPadit

Applella on käsissään menestysbisnes – Kohta isompi kuin iPadit
Applen strategia nojaa tällä hetkellä voimakkaasti palveluliiketoiminnan kasvuun, mutta yhtiöllä on toinenkin kasvumoottori, jolla yhtiö voi pysyä kasvun syrjässä kiinni vaikka iPhonien myynti hiipuisikin.

Apple-kommentaattori Neil Cybart nimittäin on laittanut merkille, että Applen päälle puettavien laitteiden liikevaihto on äärimmäisen kovassa kasvussa. Liiketoiminnan piiriin kuuluvat Apple Watchin lisäksi myös Beatsin kuulokkeet sekä AirPodsit. Näiden lisäksi myyntiin kuuluu HomePod sekä sekalainen joukko lisälaitteita, mutta niiden osuus liikevaihdosta jää kokonaisuuteen nähden alhaiseksi.Cybartin mukaan puettavien laitteiden liiketoiminnan liikevaihto on nyt 16 miljardin dollarin vuositasolla ja kasvaa nyt 55-60 prosentin tahtia. Tällä menolla puettavat laitteet on isompi bisnes Applelle kuin Macit tai iPadit.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 12. elokuuta, 2019 19:17
Tägit
Beats Audio Beats Electronics Apple Watch Apple AirPods Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy