Uusi teho-Honor tulee Suomeen maanantaina

Uusi teho-Honor tulee Suomeen maanantaina
Androidin mahdollisen korvaajan tänään esitellyt Huawei ilmoitti tänään myös aloittavansa Honor 20 Pro -puhelimen myynnin Suomessa elokuun 12. päivänä. Sisarmalli Honor 20 tuli myyntiin Suomessa jo 15. heinäkuuta.

Ensi viikon maanantaina myyntiin tulevassa Pro-mallissa on Kirin 980 -järjestelmäpiiri sekä kahdeksan gigatavua käyttömuistia ja 256 gigatavua tallennustilaa. Honor 20 Pro poikkeaa aiemmin julkaistusta sisarmallista myös jäähdytysratkaisun osalta. Honor 20 Prossa käytetään grafeeniin perustuvaa jäähdytyslevyteknologiaa, joka jakaa lämpöä tehokkaammin ja näin optimaalisen suorituskyvyn ylläpito on helpompaa.Honor 20 Pron takakamerassa on peräti neljä kennoa. Pääkamerassa on 48 megapikselin kenno (Sony IMX 586), johon kytkettyjen tekoälyominaisuuksien avulla kamera tuottaa selkeämpiä kuvia pimeässä. Pimeässä kuvaamista helpottaa myös kirkas optiikka (f/1,4). Pääkameran rinnalla on 16 megapikselin superlaajakulmakamera, 8 megapikselin telekamera ja 2 megapikselin makrokamera. Tele- ja pääkamerassa on optiset kuvanvakaimet.

Honor 20 Pro tulee myyntiin 499 euron hintaan.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 9. elokuuta, 2019 15:40
Tägit
Honor Honor 20 Pro Honor 20
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud