Millainen on Galaxy Note10? Katso nämä videot niin tiedät

Millainen on Galaxy Note10? Katso nämä videot niin tiedät
Jos et sattunut olemaan eilen puolilta öin hereillä tietokoneen ääressä katsomassa Galaxy Note10:n julkaisua etkä ehdi nyt paneutua pitkiin julkaisuartikkeleihin, niin Samsungin julkaisemilla videoilla pääset hyvin kärryille millaisesta puhelimesta on oikein kyse.

Alla on kolme Galaxy Note10 -aiheista videota. Ensimmäinen on varsinainen esittelyvideo, josta selviää Galaxy Note10 -puhelimien tärkeimmät tekniset yksityiskohdat ja ohjelmisto-ominaisuudet. Seuraavana on Note10:n virallinen televisiomainos, jota tullaan ehkä Suomessakin luukuttamaan mainoskanavilla kyllästymiseen saakka tulevana syksynä. Viimeisenä on tyylitelty paljastusvideo, jossa on hienoa kuvaa, mutta ei niin paljoa faktaa.Lue myös: Galaxy Note10 testissä.
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 8. elokuuta, 2019 5:36
Tägit
Samsung Samsung Galaxy Note10 Samsung Galaxy Note10+
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud