Seuraa Galaxy Note10:n julkistusta suorana täältä

Seuraa Galaxy Note10:n julkistusta suorana täältä
Samsung järjestää tänään New Yorkissa Unpacked-lehdistötilaisuuden ja esittelee siellä ainakin uudet Galaxy Note10 -sarjan älypuhelimet. Uudelle mantereelle asti ei kuitenkaan tarvitse raahautua tilaisuuden näkemiseksi, vaan Samsung välittää tuttuun tapaan New Yorkista suoraa videokuvaa verkkolähetyksen muodossa.

Suoraa lähetystä voi katsella Samsungin Unpacked-sivun kautta. Sivulla esitettyjen tietojen mukaan striimi avautuu Suomen aikaa kello 23.00, joten julkistustilaisuuden seuraaminen menee melko myöhäiseksi. Älypuhelimien lisäksi Samsung saattaa käyttää tilaisuutta hyväkseen myös muiden tuotteiden esittelyyn.Ainakin älykellot, Gear-virtuaalilasit tai DeX-telakat ovat olleet usein lavalla Galaxy Note -puhelimien kanssa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 7. elokuuta, 2019 14:00
Tägit
Samsung Galaxy Note10 Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud