WhatsAppin nimi pysynyt samana – Uutisankka vai onko nimi todella vaihtumassa?

WhatsAppin nimi pysynyt samana – Uutisankka vai onko nimi todella vaihtumassa?
Viikonloppuna uutisoitu tieto WhatsAppin ja Instagramin nimien muuttumisesta ei välttämättä pidä tarkalleen paikkaansa. Sovellusten esittelyissä on kyllä from Facebook maininta, mutta ainakaan vielä se ei ole päätynyt sovellusten virallisiin nimiin.

The Informationin uutisoimien tietojen mukaan Facebook aikoisi muuttaa WhatsAppin ja Instagramin nimiä niin, että niiden perään tulisi edellä mainittu from Facebook -lisäke. Näin WhatsApp Messenger olisi tulevaisuudessa WhatsApp from Facebook ja Instagram olisi Instagram from Facebook. Sovelluskaupoissa ohjelmien nimet ovat pysyneet ennallaan, mutta esittelytekstien alkuihin on tullut kyllä WhatsApp from Facebook- ja Instagram from Facebook -maininnat.Voi kuitenkin olla, että esittelytekstien muuttaminen on merkki isommasta muutoksesta, joten ohjelmien nimet voivat vielä muuttua.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. elokuuta, 2019 17:21
Tägit
Facebook Instagram WhatsApp
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud