Yllätysmuutos – WhatsAppin nimi muuttuu

Yllätysmuutos – WhatsAppin nimi muuttuu
Maailman suosituimpiin pikaviestisovelluksiin lukeutuvan WhatsAppin nimi on vaihtumassa, uutisoi The Information. Facebook aikoo myös vaihtaa Instagramin nimeä.

Kyse ei ole mistään myöhäisestä aprillipilasta, vaan yhteisöpalvelu Facebook on päättänyt levittää omaa brändiään edellä mainittujen sovellusten kautta. WhatsAppin nimi on siis muuttumassa muotoon WhatsApp from Facebook ja Instagramin nimi vaihdetaan vastaavasti muotoon Instagram from Facebook. Facebook on ilmoittanut suunnitelluista nimimuutoksista omille työntekijöilleen.
Taustalla saattaa olla Facebookin tavoite yhtenäistää pikaviestipalveluiden taustajärjestelmiä ja tehdä niistä yhteensopivia keskenään. Facebook ilmoitti Messengerin, WhatsAppin ja Instagramin yhteensopivuudesta aiemmin tänä vuonna.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 3. elokuuta, 2019 13:50
Tägit
Instagram WhatsApp Facebook
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud