WhatsAppin käyttöön ei tarvita älypuhelinta – Julkaistiin nyt peruspuhelimillekin

WhatsAppin käyttöön ei tarvita älypuhelinta – Julkaistiin nyt peruspuhelimillekin
Jos sinua on himottanut HMD Globalin julkaisemat retropuhelimet, kuten Nokia 8110:n moderni remake-versio, niin nyt sinulla on ainakin yksi tekosyy vähemmän olla hankkimatta sellaista. Puhelimessa käytetty KaiOS-käyttöjärjestelmälle on nimittäin julkaistu WhatsApp-pikaviestisovellus.

KaiStore-sovelluskaupassa julkaistu sovellus toimii niin 512 kuin 256 megatavun keskusmuistilla varustetuissa puhelimissa. Kuluvasta vuosineljänneksestä alkaen WhatsApp aiotaan esiasentaa kaikkiin uusiin KaiOS-pohjaisiin puhelimiin, mikä lisännee tuntuvasti edullisten peruspuhelimien kysyntää esimerkiksi Intiassa ja Kaakkois-Aasiassa.Nokia 8110:sta on löytynyt WhatsApp viime huhtikuusta alkaen, mutta se on asennettu vain Intiassa myytäviin puhelimiin. Muita KaiOS-pohjaisia puhelimia ovat Cat B35, Doro 7060, JioPhone, JioPhone 2, MTN Smart ja Orange Sanza.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 23. heinäkuuta, 2019 5:52
Tägit
KaiOS HMD Global Nokia 8110 WhatsApp
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Etherstream (vahvistamaton)

    Eikös nuo Nokia 8110:t sun muut luurit ole ihan yhtälailla älypuhelimia? Ei taida enää mitään perinteisiä "tyhmiä" matkapuhelimia edes olla markkinoilla saatavilla.

    26.7.2019 12:18 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud