Huawei yrittää paikata pudonnutta myyntiään ilmaisilla näytön korjauksilla

Huawei yrittää paikata pudonnutta myyntiään ilmaisilla näytön korjauksilla
Huawein myynti sakkasi toukokuussa ja sen jälkeen, kun Yhdysvallat lisäsi sen mustalle listalle, joka katkaisi Huawein yhteistyön amerikkalaisten IT-jättien kanssa.

Huawein puhelimien epävarma tulevaisuus näkyi heti myynnissä. Se putosi jopa puoleen totutusta. Sittemmin Yhdysvallat on poistanut kiinalaisyhtiön listalta, mutta vahinko ehti jo tapahtua. Kuluttajien luottamus Huaweihin koki varmasti kolauksen ja myynnin palaaminen entiselle tasolle kestää varmasti hetken.Vauhdittaakseen paluuta myyntilistojen kärkipaikoille Huawei on käynnistänyt Huawei Cares -kampanjan, jonka aikana 15.-31. heinäkuuta ostettuihin P30 Pro-, P30- ja P30 Lite -puhelimiin saa yhden näytönkorjauksen veloituksetta ensimmäisen 12 kuukauden aikana. Näyttöön asetetaan myös veloituksetta uusi suojakalvo korjauksen jälkeen.

Huawein ja Ipsosin laatiman kyselytutkimuksen mukaan näytön rikkoutuminen oli pelätyin puhelimen vahinko ja huolestutti fyysisistä vioista eniten viidesosaa vastaajista.


"Tutkimustuloksista selviää, että näytön rikkoutumista murehditaan vahingoista eniten ja korjaamisen kustannukset koetaan liian korkeina. Esimerkiksi Suomessa näytön korjaaminen maksaa keskimäärin 250 euroa. Uuden näytön kustannus voi olla jopa puolet keskihintaisen puhelimen hinnasta. Tarjoamalla ilmaisen näytönkorjauksen parannamme kuluttajien puhelinvalmistajilta toivomaa turvaa", kertoo Service Manager Jere Nurminen, Huawei Suomen kuluttajaliiketoimintayksiköstä.Kirjoittaja: Jami Virtanen @ 19. heinäkuuta, 2019 14:41
Tägit
Huawei P30 Pro Huawei P30 Huawei
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • arivesa

    Näyttö ei säpälöidy omia aikojaan, se pitää itse rikkoa. Syitä voi toki olla useita, mutta näyttö ei koskaan ole syyllinen. Yhden vuoden "takuuajan" hyöty mietityttää. Useimmat pitävät huolta luuristaan tuon ajan.

    Ja usein myyjä tarjoaa määräaikaisen rikkoutumisvakuutuksen muutenkin, käytännössä "ilmaisena".

    Toki voi näyttö pimetä ilman fyysistä syytäkin. Mutta eikö tuon varalle ole lakisääteinen tuotevastuu koskien kaikkia?

    25.7.2019 00:38 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud