Samsung tuo uutta potkua huippupuhelimiin – Kapasiteetti riittää 12 elokuvan siirtämiseen yhdessä sekunnissa

Samsung tuo uutta potkua huippupuhelimiin – Kapasiteetti riittää 12 elokuvan siirtämiseen yhdessä sekunnissa
Huippupuhelimiin on tulossa taas lisää potkua, sillä Samsung on tuomassa markkinoille ensimmäisen 12 gigabitin LPDDR5-muistipiirin mobiililaitteisiin. Kahdeksan piirin paketteina mobiililaitteisiin saataisiin kaikkiaan 12 gigatavua käyttömuistia.

LPDDR5-muistipiirit on valmistettu 10 nanometrin prosessilla ja datasiirto on noin 30 prosenttia nopeampi kuin edellisissä LPDDR4X-muisteissa. Siirtonopeudet ovat 5500 megabittiä sekunnissa. Samsungin mukaan 12 gigatavun pakettina muisti pystyisi siirtämään 44 gigatavua eli noin 12 Full HD -tasoista elokuvaa sekunnissa. Suorituskyvyn paranemisen lisäksi LPDDR5-muisti kuluttaa noin 30 prosenttia vähemmän virtaa.Samsungin markkinointipuheissa uusi muistipiiri soveltuu erityisen hyvin kaikkiin 5G-, tekoäly- ja koneoppimissovelluksiin.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 18. heinäkuuta, 2019 17:56
Tägit
10 nm LPDDR4 DRAM LPDDR5 Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud