OnePlus julkaisi beta-päivityksen OnePlus 6:lle ja 6T:lle

OnePlus julkaisi beta-päivityksen OnePlus 6:lle ja 6T:lle
OnePlus on ehdottomasti yksi ahkerimmin laitteita, ja erityisesti vuoden vanhoja laitteita päivittävä älypuhelinvalmistaja. Nyt kiinalaisvalmistaja on julkaissut uuden OxygenOS Open Bera update 22 -päivityksen, joka uudistaa tietoturvaa ja tiedostonhallintaa.

Uusin päivitys tuo mukanaan Androidin heinäkuun viralliset tietoturvapäivitykset, jonka lisäksi yhtiön omissa korjauksissa on kiinnitetty erityistä huomiota File Manager -sovellukseen. File Managerin käyttöliittymä on uudistunut, sen alanavigointia on optimoitu ja vakautta parannettu.Lisäksi OnePlus Switch ja OnePlus Widget -sovelluksiin on tehty pieniä parannuksia. Jälkimmäisenä mainittu tuo nyt aloitusruudulle kello-widgetin.

Järjestelmään littyvissä päivityksissä tarjotaan yleisempiä bugikorjauksia ja parannuksia, mutta myös korjataan kamerasovelluksesta pieni UI-ongelma, kun pikavastausta käytetään vaakatasossa.

Kyseessä on tässä vaiheessa beetajulkaisu, joten ongelmia voi edelleen löytyä, mutta päivitys on avoin kaikille beetaohjelmaan haluaville. Päivitykset tulevat piakkoin varmasti myös lopulliseen versioon.


 • System

  • Fixed issue with the camera while using quick reply in landscape

  • General bug fixes and improvements

  • Updated Android security patch to 2019.07


 • File Manager

  • Improved UI

  • Optimized bottom navigation

  • Improved app stability


 • OnePlus Switch

  • Supported more types of data migration


 • OnePlus Widget

  • Added clock widget on home screen • Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 10. heinäkuuta, 2019 17:42
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud