Vinkki: Kuuntele WhatsApp-ääniviestit yksityisesti, vaikka kassajonossa, ilman kuulokkeita

Vinkki: Kuuntele WhatsApp-ääniviestit yksityisesti, vaikka kassajonossa, ilman kuulokkeita
WhatsAppin ääniviestit ovat etenkin nuoremman sukupolven suosiossa ja monet käyttävätkin ääniviestejä lähes pääasiallisena viestitapana. Mutta olet varmasti törmännyt tilanteeseen, että ääniviesti saapuu aina silloin kun sen ei pitäisi: kaupan kassajonossa, avokonttorissa, lääkärin odotustilassa, jne.

Ongelmaksi muodostuu tällöin yksityisyys: Miten kuunnella ääniviesti ilman, että muut ympärillä olevat kuulevat sen. Saattaahan olla kyseessä hyvinkin vain sinun korvillesi tarkoitettua tietoa.Helpoin tapa tähän on luonnollisesti käyttää kuulokkeita, jolloin WhatsAppin ääniviesti toistuu kuulokkeista niiden ollessa kytkettynä. Mutta entäs kun kuulokkeet eivät ole mukana? Tällöinhän WhatsAppin ääniviesti vain toistuu puhelimen kaiuttimesta. Äänenvoimakkuuden alentaminen ja kaiuttimen korvalle painaminen on tietysti yksi tapa, mutta WhatsAppissa on tähän myös toinen vaihtoehto.

Paina ensin ääniviesti pyörimään ja välittömästi tämän jälkeen paina puhelin korvallesi, kuten puhuisit puhelua. WhatsAppin kaikki versiot tunnistavat tämän pitelytavan muutoksen ja ääniviesti toistuu tällöin puhelimen kuulokeosasta (eli siis siitä, josta tavallista puheluakin puhuttaessa vastapuolen ääni kuuluu), eikä kaiuttimesta.

Kikka toimii sekä Androidilla että iPhonella.

EDIT 30.6.2019: Korjattu maininta siitä, että ominaisuus löytyy kaikista WhatsAppin versioista, jotka tukevat ääniviestejä.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 30. kesäkuuta, 2019 13:29
Tägit
iOS Apple iPhone Android ääniviesti WhatsApp opas miniopas
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • Abcabc375

  Tämä ”kikka” on ollut olemassa ihan whatsappin ääniviestien alkuajoista lähtien.

  30.6.2019 15:05 #1

 • Temposaur

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375: Tämä ”kikka” on ollut olemassa ihan whatsappin ääniviestien alkuajoista lähtien. Olin sanomassa samaa. Tämä todellakin on ollut jo vuosia.

  30.6.2019 15:07 #2

 • dRD

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Temposaur: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375: Tämä ”kikka” on ollut olemassa ihan whatsappin ääniviestien alkuajoista lähtien. Olin sanomassa samaa. Tämä todellakin on ollut jo vuosia. Jep. Ja silti, pikaotannalla kymmenen käyttäjän keskuudesta, vaikuttaisi että *kukaan* ei ollut kuullutkaan kikasta. Siksihän näitä kirjoitellaan, että tietoisuus pienistä, elämää helpottavista jutuista lisääntyisi :-)

  Mutta korjaillaan tuota versiomainintaa samantien, kiitoksia!

  30.6.2019 15:14 #3

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud