Etsitkö halpaa puhelinta, jossa on pitkä akkukesto? Saatat kiinnostua tästä uutuudesta

Etsitkö halpaa puhelinta, jossa on pitkä akkukesto? Saatat kiinnostua tästä uutuudesta
HMD Global on aloittanut Nokia 3.2 -älypuhelimen myynnin Suomessa. Android 9 Pie -käyttöjärjestelmään perustuvan älypuhelimen suositeltu vähittäismyyntihinta on 149 euroa ja puhelimen yksi myyntivalteista on 4000 milliampeeritunnin akun mahdollistama kahden päivän akkukesto.

Nokia 3.2:sta löytyy kookas 6,26 tuuman HD+-näyttö (720x1520 pikseliä), Snapdragon 429 -järjestelmäpiiri ja mallista riippuen 2 tai 3 gigatavua käyttömuistia. Tallennustilaa on valittavissa 16 tai 32 gigatavua, mutta sitä voidaan laajentaa microSD-muistikorteilla. Puhelimen takapuolelta löytyy 13 megapikselin automaattitarkenteinen kamera (f/2,2) ja edessä on viiden megapikselin kamera.HMD Global hyödyntää puhelimissaan laajasti Googlen tarjoamia tekoälytoimintoja. Esimerkiksi puhelimen virranhallinta ja kasvojentunnistusteknologia perustuu Googlen tarjoamaan tekoälyyn.

Nokia 3.2 tulee myyntiin mustana tai teräksenvärisenä.

Tarkista Nokia 3.2 hinta tästä.

Aiheeseen liittyvää:
Vertailu: Nokia 2.2 vs Nokia 2.3 vs Nokia 3.2 vs Nokia 4.2.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 19. kesäkuuta, 2019 10:13
Tägit
HMD Global Android Nokia 3.2 Nokia
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud