Vuotokuva paljastaa Galaxy Note10:n designia

Puhelinvertailu

Vuotokuva paljastaa Galaxy Note10:n designia
Samsungin seuraavan lippulaivapuhelimen julkaisuun on matkaa vielä muutama kuukausi, mutta jo tässä vaiheessa tietysti huhut Galaxy Note10:stä käyvät melkoisen kuumina.

Kymmenennen Galaxy Note -sukupolven puhelimelta voidaan odottaa huippuominaisuuksia Galaxy S10 -mallien tavoin, jonka lisäksi ruutukoko on todennäköisesti hieman suurempi ja laitteen mukana toimitetaan tuttu S Pen -stylus.

Vuodon perustana on tuttu Twitter-vuotaja Ice Universe, jonka julkaiseman kuvan mukaan tuleva Note10 on etupuolelta lähestulkoon kokonaan näyttöä. Kuvassa on laitteen perusteella suunniteltu näytönsuoja, josta ei kuitenkaan löyty lainkaan koloa etukameralle.

Note10 ei kuitenkaan todennäköisesti tule pitämään sisällään esiin pomppaavaa kameraa tai mitään muuta erikoista ratkaisua, vaan etukameralle ei vain ole prototyyppisuojassa tehty koloa, koska sen kokoa ja sijaintia ei ole vielä vahvistettu.

Kuvan ja aiempien huhujen mukaan Note10 saa siis päivittyneen designin, joka tarjoaa Note9-mallia (kuvassa yllä) pienemmän yläreunuksen ja mukailee enemmän S10-malleja. Vielä ei siis vaikuta siltä, että Samsung on valmis siirtymään radikaalimpiin suuntiin esimerkiksi OnePlus 7 Pro:n tai Asus ZenFone 6:n tavoin.



Kenties suurempana yllätyksenä, ja ensimmäistä kertaa Note-älypuhelimen historiassa sitten Galaxy Note 3 Neo:n, Samsung on huhujen mukaan tuomassa markkinoille kaksi erikokoista versiota.





Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.