Seuraavan sukupolven Pixeleiden tuotanto käynnistymässä – Tältä se voi näyttää

Seuraavan sukupolven Pixeleiden tuotanto käynnistymässä – Tältä se voi näyttää
Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, niin uusi Android Q -käyttöjärjestelmä ja uuden sukupolven Pixel-puhelimet tulevat saataville lokakuussa. Jotta puhelimet pääsevät nopeasti kauppoihin, pitää laitteiden päästä tuotantoon ajoissa.

Käytännössä Pixeleiden tuotannon valmistelu lienee tällä hetkellä käynnissä, minkä takia verkkoonkin on tullut jo kuvavuotoja Pixel 4:n rungon muotista. Kuvavuodon perusteella puhelimeen olisi tulossa varsin massiivinen neliskanttinen kamerauloke. Samankaltainen uloke lienee tulossa myös seuraavan sukupolven iPhoneihin, joten siitä voi hyvinkin syntyä uusi muotoilutrendi.Unbox Therapyn Lewis Hilsentegerin mukaan seuraavan sukupolven Pixel-puhelimissa olisi ainakin kaksoiskamera, mutta se ei vielä selitä neliskanttista kamerauloketta. Kenties kameroiden kylkeen on tulossa muistakin sensoreita.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 12. kesäkuuta, 2019 18:56
Tägit
Google Android Google Pixel 4 Google Pixel
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud