Haetko halpaa puhelinta? Tämä uusi Nokia kannattaa tarkistaa

Haetko halpaa puhelinta? Tämä uusi Nokia kannattaa tarkistaa
HMD Global iskee edullisten älypuhelimien markkinaan uudella Nokia 2.2 -älypuhelimella. Kyseessä on yhtiön mukaan ensimmäinen Nokia 2 -sarjan puhelin, joka kuuluu Android One -ohjelmaan.

Puhelimessa on viimeisin Android 9 Pie -käyttöjärjestelmä ja HMD Global lupaa puhelimeen kuukausittaiset turvapäivitykset kolmen vuoden ajan ja kahdeksi vuodeksi käyttöjärjestelmäpäivitykset, joista ensimmäinen on tuleva Android 10 -päivitys.Nokia 2.2 -älypuhelimesta löytyy tekoälyä hyödyntävä hämäräkuvaus, puhelimen aktivoiva kasvojentunnistus ja Google Assistant -näppäin. Samassa hintaluokassa ei ole tällä hetkellä kovin montaa biometriseen kasvojentunnistukseen kykenevää puhelinta. Etukamera on upotettu 5,71-tuumaiseen HD+-näyttöön pienen loven avulla. Tehoa puhelimeen antaa neliytiminen MediaTek A22 CPU -prosessori, joka on suunniteltu optimoimaan puhelimen akunkulutusta niin että akku kestää käyttöä koko päivän.

Suomessa Nokia 2.2:n suositeltu vähittäismyyntihinta on 119 euroa, ja se tulee myyntiin 8. heinäkuuta.

Tarkista Nokia 2.2 hinta tästä tai tästä.

Katso myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. kesäkuuta, 2019 17:50
Tägit
HMD Global Nokia 2.1 Nokia 2 Nokia 2.2 Nokia
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud