Elisakin ottaa eSIM-liittymät valikoimiinsa – Kortteja ei enää tarvita

Elisakin ottaa eSIM-liittymät valikoimiinsa – Kortteja ei enää tarvita
Vielä viime vuoden lopulla DNA ja Elisa ilmoittivat olevansa odottavalla kannalla eSIM-teknologian suhteen. Telia alkoi tukea eSIMiä jo viime vuoden lopulla älykelloissa ja laajensi laitekantaa uusii älypuhelimiin.

Elisan ja DNA:n kiinnostus eSIMeihin kuitenkin on virinnyt kevään aikana, sillä toukokuun lopulla DNA ilmoitti aloittavansa varovaisesti eSIMin kaupallistamisen. Nyt myös Elisa kertoi aloittavansa eSIM-teknologian tukemisen 14. kesäkuuta alkaen. Elisa tarjoaa eSIM-ratkaisuja niin kuluttajille kuin teollisiin IoT-laitteisiin.Kuluttajien eSIM-liittymät toimivat tällä hetkellä esimerkiksi uusimmissa älykelloissa, iPhone-puhelimissa ja iPad-tableteissa. eSIM-tuki tulee Elisan yritysasiakkaiden saataville älykelloihin ja -puhelimiin myöhemmin vuoden 2019 aikana.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. kesäkuuta, 2019 17:20
Tägit
Telia DNA eSIM Elisa Saunalahti Elisa
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud