OnePlus lupaa korjata 7 Pron näyttöongelmat – Aikataulu yhä hämärän peitossa

OnePlus lupaa korjata 7 Pron näyttöongelmat – Aikataulu yhä hämärän peitossa
OnePlus 7 Pro esiteltiin ison julkaisukampanjan voimin toukokuussa. Puhelimen yksi myyntivalteista on 90 hertsin AMOLED-näyttö, jonka luvattiin kykenevän toistamaan nopeasti liikkuvaa sisältöä äärimmäisen sulavasti. Näyttö toi kuitenkin mukanaan joitain harmejakin, kuten "haamukosketukset".

Haamukosketukset ovat käytännössä näytön rekisteröimiä kosketuskäskyjä, joita käyttäjä ei missään vaiheessa ole antanut. Kosketuksia saattoi syntyä silloinkin, kun puhelimeen ei koskettu lainkaan. OnePlus kertoi vian ilmenemisen jälkeen, että se on onnistunut toisintamaan vian ja aikovansa korjata sen. OnePlussan foorumeilla vahvistetaan, että korjaus on tulossa tulevien viikkojen aikana.
Puhelimen näytön nurkka-alueet eivät myöskään aina rekisteröi kosketuksia XDA-developersin Max Weinbachin mukaan. OnePlus on luvannut korjata tämänkin ongelman tulevassa ohjelmistopäivityksessä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 5. kesäkuuta, 2019 5:39
Tägit
OxygenOS Android OnePlus 7 Pro OnePlus 7 OnePlus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud