Samsung poistaa äänenvoimakkuus- ja virtapainikkeet seuraavasta lippulaivasta

Samsung poistaa äänenvoimakkuus- ja virtapainikkeet seuraavasta lippulaivasta
Fyysiset painikkeet ovat menossa kokonaan pois muodista, ainakin Samsungin lippulaivapuhelimien muotoilijoiden ja suunnittelijoiden mielestä. Android Police -verkkosivusto nimittäin kertoo tiedoista, joiden mukaan kesän lopulla julkaistava Galaxy Note10 -älypuhelin ei sisältäisi enää äänenvoimakkuus- Bixby- tai virtapainikkeita.

Virtapainikkeiden tilalle Samsung on lisäämässä kapasitiiviset tai painalluksen voimakkuutta aistivat anturit, jotka erottautuisivat muusta rungosta pienten kohoumien avulla. Oikeiden painikkeiden tilalle voisi siis tulla tekopainikkeet, jotka reagoivat painallukseen, mutta niissä ei olisi lainkaan mekaanista liikettä. Android Police ei saanut varmistettua, että aiotaanko samaa ratkaisua käyttää myös ensi vuonna esiteltävässä Galaxy S11 -puhelimessa.Mekaanisten painikkeiden häviämisen lisäksi Samsung aikoo poistaa Galaxy S10:stä kokonaan 3,5 millimetrin audiopaikan. Muutamat muut valmistajat, kuten esimerkiksi Apple, ovat tehneet jo näin ja siirtyneet langattomiin Bluetooth-kuulokkeisiin. Fyysisiin liittimiin tehtävät muutokset herättävät aina kuohuntaa, joten Samsungin asiakaskunnassakin tulee heräämään varmasti kiukkua jos yhtiö on päätynyt poistamaan audioliittimen.

Android Policen mukaan Galaxy Note10:stä olisi tulossa kaksi eri kokovaihtoehtoa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 31. toukokuuta, 2019 10:07
Tägit
Android Samsung Galaxy Note9 Samsung Galaxy Note10 Samsung Galaxy S10 Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud