Steam Link julkaistiin App Storessa – Vuoden kestänyt vääntö Applen kanssa on päättynyt

Steam Link julkaistiin App Storessa – Vuoden kestänyt vääntö Applen kanssa on päättynyt
Valve yritti viime keväänä julkaista Steam Link -pelisovelluksen App Storessa, jolloin iOS-käyttäjät olisivat päässeet pelaamaan Steamin pelejä Applen laitteilla. Sovelluksen julkaisu peruuntui äkisti, kun Apple totesi ohjelman rikkovan App Storen ehtoja.

Sovelluksen julkaisun esteenä oli liiketoiminnalliset konfliktit, mikä suomeksi sanottuna tarkoitti sitä, että Steam Link -ohjelman sisältämä mahdollisuus ostaa pelejä Steamin verkkokaupasta oli vastoin App Storen ehtoja. Pelien ostaminen on nyt poistettu Steam Linkistä, mutta Steam-pelejä voi pelata iPhonella, iPadillä tai Apple TV:llä kun pelejä suoratoistaa omasta tietokoneesta sovellukseen Linkin avulla.Pelaamisessa voi käyttää Made for iPhone -sertifioituja ohjaimia tai Steam Controlleria.

Steam Linkin voi ladata iPhoneen täältä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 17. toukokuuta, 2019 6:05
Tägit
App Store Apple iPhone Apple Steam Link Steam
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy