Android-leirissä päästiin vihdoin sopuun – Markkinoiden suurimmat sopivat patenttiriitansa

Android-leirissä päästiin vihdoin sopuun – Markkinoiden suurimmat sopivat patenttiriitansa
Maailman suurimmat Android-älypuhelinmerkit ovat päättäneet sopia riitansa ja keskittyä globaalin talouden aiheuttamiin markkinapaineisiin. Samsung ja Huawei ovat käyneet patenttien käyttöön liittyen oikeutta kolmen vuoden ajan, mutta Nikkei Asia Review'n uutisen mukaan kiistat on nyt sovittu.

Kiista soviteltiin Guangdongin korkeimmassa oikeudessa, mutta sovinnon tarkkoja yksityiskohtia ei ole paljastettu julkisuuteen, mutta siihen liittynee jonkinlainen ristiinlisensointi perusteknologian osalta. Nikkei Asia Review spekuloi sovinnon liittyvän kansainvälisen kaupan jännitteisiin ja niiden aiheuttamaan myynnin laskuun. Yhtiöiden intressissä ei ole nyt kiistellä, vaan voimavarat halutaan ohjata tehokkaammin myynnin edistämiseen.Samsung sopi kiistansa Applen kanssa viime vuoden kesällä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 16. toukokuuta, 2019 15:46
Tägit
Android patentti Huawei Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud