Videot julkaistu – OnePlus 7:n kameralla voi nostaa vaikka betonilohkareen

Videot julkaistu – OnePlus 7:n kameralla voi nostaa vaikka betonilohkareen
Vähän aika sitten paljastetusta OnePlus 7:stä ja OnePlus 7 Prosta löydät läjäpäin tietoa Puhelinvertailun aihesivulta, mutta jos tarvitset visuaalisempaa otetta uusien puhelimien esittelyyn, niin alla olevat videot sopivat siihin hyvin.

Ensimmäisissä videoissa demotaan puhelimien sisään rakennetun pop up -tyyppisen etukameran mekanismin kestoa rasittamalla mekanismia 12 tunnin ajan yhtäjaksoisella aukaisulla ja sulkemisella. Lisäksi mekanismilla nostetaan yli 22 kilogrammaa painava betoniesine ilmaan.Lopuilla videoilla esitellään uusia puhelimia yleisemmin ja laajemmin eri aspektit huomioon ottaen.

OnePlus 7 Pron pop up -kamera


OnePlus 7:n esittely
OnePus 7 Pron esittely
OnePlus 7 Pron toiminnot
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 14. toukokuuta, 2019 19:47
Tägit
OnePlus 7 Pro OnePlus 7 OnePlus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy