Apple veti ässän hihasta – Mobiilimaksaminen leviää joka ikiseen paikkaan

Apple veti ässän hihasta – Mobiilimaksaminen leviää joka ikiseen paikkaan
Applen mobiilimaksujärjestelmän seuraava laajennuskohde on niin sanotut NFC-tarrat, joita jälleenmyyjät ja palveluntarjoajat voivat alkaa hyödyntää niin maksamiseen, kanta-asiakashankintaan kuin esimerkiksi tilausten tekemiseen.

Apple Payn NFC-ominaisuudet ovat olleet tähän asti hyvin rajattuja, muun muassa siitä syystä, että vuorovaikutuksen käynnistyminen edellyttää asiaan liittyvän sovelluksen asentamista puhelimeen. Applen uuden linjauksen mukaan sovellusta ei tarvitse olla enää valmiiksi asennettu puhelimeen, jotta maksaminen tai tilaaminen onnistuisi.iPhonen omistaja voi siis jatkossa maksaa parkkimaksunsa suoraan Apple Payllä, eikä hänellä tarvitse olla parkkihallia hallinnoivan yrityksen sovellusta puhelimessa. Apple Pay -tarrahankkeessa ovat mukana vaatekauppa Bonobos, parkkiyhtiö PayByPhone ja skootterivuokrauspalvelu Bird. Esimerkiksi Bonobosin tapauksessa Apple Pay -käyttäjä voi skannata kaupassa haluamansa vaatteen ja maksaa sen liikkeessä. Tämän jälkeen vaate toimitetaan asiakkaan kotiin, joten hänen ei tarvitse kantaa sitä ostoskeskuksesta kotiin.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 14. toukokuuta, 2019 6:04
Tägit
tarrat NFC Apple Pay Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud