Apple Watch -kellot huimassa tarjouksessa – Myynnissä jopa puolet halvemmalla

Apple Watch -kellot huimassa tarjouksessa – Myynnissä jopa puolet halvemmalla
Jos olet haaveillut Apple Watchin hankkimisesta, mutta useamman sadan euron upottaminen laitteeseen ei tunnu mitenkään erityisen houkuttelevalta, niin nyt voi olla hyvä hetki tarttua tarjoukseen.

Compusatin verkkokaupassa nimittäin myydään kolmannen sukupolven Apple Watch -älykelloa (42 mm, Nike+- ja 4G-versio) puoleen hintaan. Space Grey -värisen kellon hinta on siis vain noin 148 euroa. Kelloja on kuitenkin tarjolla vain seitsemän kappaletta. Kyseistä kelloa saa myös Beestingiltä tavallista edullisempaan hintaan, 168 eurolla. Kellosta löytyy 4G-tuki sekä sisäinen GPS.Teräksisen ja milanolaisella rannekkeella varustettu Apple Watch Series 3 (4G-malli, 38 mm) on myös hyvässä alessa. Taulussa on 39 prosentin alennusprosentti, joten kello maksaa nyt 227 euroa.

Muita voimassa olevia älykellotarjouksia löytyy täältä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 9. toukokuuta, 2019 9:30
Tägit
Päivän diili Apple Watch Älykello
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy