Tuleeko tänään jättimäisiä Android-uutisia? Google I/O alkaa

Tuleeko tänään jättimäisiä Android-uutisia? Google I/O alkaa
Vuosittainen Google I/O -kehittäjätapahtuma polkaistaan tänään illalla käyntiin. Tapahtumassa nettijätti kertoo mitä kaikkea sen tuotekehityksessä on saatu aikaan ja mitä uusia "leluja" sovelluskehittäjät saavat käsiinsä lähitulevaisuudessa.

Tapahtumassa esitellään perinteisesti Googlen verkkopalveluita, mutta myös esimerkiksi Android-käyttöjärjestelmän uusinta versiota (Android Q). Lisäksi Googlen odotetaan esittelevän uudet edulliset Pixel 3a -puhelinmallit. Uutta tietoa voidaan saada myös maaliskuussa ensimmäisen kerran esitellystä Stadia-pilvipelipalvelusta.

I/O-tapahtuma kestää kolme päivää. Tänään pidetään kuitenkin tapahtuman avajaisesitys, jossa kerrotaan kaikki suurimmat uutiset. Esitystä voit seurata alla olevan upotteen kautta. Esitys alkaa YouTuben mukaan 19.45 Suomen aikaa.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 7. toukokuuta, 2019 16:21
Tägit
Google Pixel 3a Android Q Android Google I/O Google
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy