Supercell osui taas kultasuoneen! Vanhan pelin liikevaihto lähes kaksinkertaistui

Supercell osui taas kultasuoneen! Vanhan pelin liikevaihto lähes kaksinkertaistui
Supercell näyttää osuneen toiseen kertaan kultasuoneen Clash of Clans -pelinsä kanssa. Sensor Towerin analyysin mukaan pelin liikevaihto nimittäin kasvoi huhtikuussa peräti 72 prosenttia maaliskuussa.

Kovan kasvun taustalla on huhtikuun alussa julkaistu pelipäivitys, joka sisälsi Fortnitesta tutun Season Pass -järjestelmän, jossa pelaajia houkutellaan suorittamaan tehtäviä erinäisten palkintojen muodossa. Järjestelmä houkuttelee pelaamaan enemmän, jolloin luontevana lopputulemana on, että peliin myös käytetään enemmän rahaa.Muutos näkyy Sensor Towerin analytiikassa selvästi, sillä viime vuoden huhtikuussa Clash of Clansin liikevaihdon arvioitiin olevan 38,6 miljoonaa dollaria. Nyt Supercell takoo pelillä 71 miljoona dollaria liikevaihtoa. Gold Passin ensimmäisen viikon aikana Clash of Clans tuotti pelkästään 27 miljoonaa dollaria.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 4. toukokuuta, 2019 18:00
Tägit
mobiilipelit Supercell Clash Royale Clash of Clans
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud