OnePlussan ensimmäisen Pro-älypuhelimen eurohintoja vuotanut

OnePlussan ensimmäisen Pro-älypuhelimen eurohintoja vuotanut
OnePlus paljasti aiemmin tällä viikolla, että yhtiöltä tuleekin tänä vuonna sarja puhelimia yhden sijaan. Tulossa on paitsi OnePlus 7 niin myös OnePlus 7 Pro, ja kenties vielä päälle 5G-malli.

Pro-version tekniikasta vuosikin eilettäin myös tietoja, mutta yksi suurimmista kysymyksistä uusien mallien myötä on hinta.OnePlus on vuosittain nostanut perusversionsa hintaa hieman ylöspäin, tavallisesti noin pari kymppiä, mutta miten on uuden Pro-version laita?

Android Centralille vuotaneen Ishan Agarwal mukaan OnePlus 7 Pro -mallia myydään Euroopassa jopa yli 800 euron hintaan. Kaikille malleille hintaa Agarwal ei pystynyt paljastamaan, ja harmittavasti ilman hintaa on juuri halvin 6+128Gt-versio.

8+256Gt version hinta alkaa 749 eurosta ja 12+256Gt puolestaan 819 eurosta. Tietojen mukaan joissain Euroopan maissa hinta on kuitenkin kymmenen euroa isompi. Näiden tietojen perusteella voisi arvella, että Pro-version alkaen-malli sijoittuisi noin 699 euron hintaluokkaan.

OnePlus 6T hinta oli julkaisun yhteydessä 549 euroa, joten uutuusmalli on noin 150 euroa kalliimpi. Nähtäväksi jää, tuleeko OnePlus 7:n hinta ylös jälleen pari kymppiä.
Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 24. huhtikuuta, 2019 19:57
Tägit
Nopeat OnePlus 7 OnePlus 7 Pro
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud