Huippukalliit Galaxy Foldit rikkoontuvat päivässä – Samsung tutkii asiaa

Huippukalliit Galaxy Foldit rikkoontuvat päivässä – Samsung tutkii asiaa
Taittuvat näytöt tulevat näkyvästi älypuhelinmarkkinoille tänä vuonna. Ensimmäisten joukossa trendin harjalle nousee Samsungin Galaxy Fold, jonka on määrä tulla myyntiin Suomessa 3. toukokuuta. Ennakkomyynti alkaa jo 26. huhtikuuta.

Maailmanlaajuista julkaisua on pedattu tarjoamalla valikoiduille arvostelijoille testilaitteita. Ensikokemukset laitteista eivät kuitenkaan ole olleet kovin mairittelevia Samsungin kannalta, sillä jo yhden päivän käytön jälkeen Galaxy Foldin näyttö on alkanut rapistua, vaikka taittuvan näytön on luvattu kestävän ainakin 200 000 taittokerta. Jokin on siis selvästi mennyt pieleen.

Puhelimen ostaneiden kannattaa myös huomata, että näytön päällä oleva läpinäkyvä kalvo ei ole näyttösuoja, joten sitä ei pidä yrittää irrottaa. Mikäli kalvon irrottaa, saatta näyttö muuttua toimimattomaksi. Samsung lupaa tutkia ongelmien syyt.

Galaxy Foldin suositushinta on 2100 euroa, ja kaikkien tilausten mukana toimitetaan langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet, kevlar-suojakuori sekä vuoden vakuutus Samsung Care+ -palvelun kautta.


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 18. huhtikuuta, 2019 9:07
Tägit
taittuva näyttö Samsung Galaxy Fold Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • jkij

  Perinteistä samnang laatua.
  Tuskin kukaan mitään muuta odottikaan.

  18.4.2019 09:23 #1

 • arivesa

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jkij: Perinteistä samnang laatua.
  Tuskin kukaan mitään muuta odottikaan.
  Taatusti odotti, ja epäilemättä tulee myös saamaan. Liekö kalvon repimisellä osutta tähän ei voi tietää vielä. Jos, kehnoa opastusta.

  Kun robotti on aukonut ja sulkenut näyttöä testeissä "useasti", ei konstruktio taida olla viallinen, mutta sarjatuotanto voi aina tuottaa alussa yllätyksiä.

  Ostaneille tämä ei ole rahallinen kulu, mutta tietty iso harmi muuten.

  20.4.2019 20:59 #2

© 2019 AfterDawn Oy