Samsungin taittuvanäyttöinen puhelin myyntiin Suomeen – Uusi rajapyykki ylittyi älypuhelinten hinnassa

Samsungin taittuvanäyttöinen puhelin myyntiin Suomeen – Uusi rajapyykki ylittyi älypuhelinten hinnassa
Samsung tuo ensimmäisenä taittuvanäyttöiset älypuhelimet Suomen markkinoille.

Galaxy Foldin ennakkomyynti alkaa 26. huhtikuuta, jolloin suomalaiset voivat tehdä varauksen saadakseen laitteen ensimmäisten joukossa koko maailmassa. Sen toimitukset alkavat 3. toukokuuta Samsung.comista, Telialta, Elisalta ja DNA:lta tilanneille. Galaxy Foldiin pääsee myös tutustumaan toukokuun alusta alkaen valikoiduissa operaattoreiden myymälöissä sekä Samsung Shop-In-Shopissa Tammiston Gigantissa.

Galaxy Fold edustaa täysin uutta älypuhelinluokkaa, jossa 7,3 tuuman näyttö taittuu kompaktiksi, etunäytöllä varustetuksi puhelimeksi.

– Olemme ylpeitä voidessamme olla ensimmäisiä markkina-alueita, jossa asiakkaamme pääsevät käsiksi tähän uuteen ja innovatiivisen älypuhelinluokkaan. Galaxy Fold on täysin ainutlaatuinen tuote, joka on yli kymmenvuotisen kehitystyön tulos ja samalla Samsungin innovaatiokyvyn ilmentymä. Galaxy Foldin perustan muodostavat huippuominaisuudet, joita asiakkaamme arvostavat ja odottavat tuotteiltamme. Odotamme innolla, miten kuluttajat päätyvät hyödyntämään taittuvanäyttöisten puhelimien tarjoamia uusia käyttömahdollisuuksia, kertoo Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Galaxy Fold on saatavissa hopeisen Space Silverin ja mustan Cosmos Blackin väreissä. Samsung kertoo myös mahdollisuudesta suunnitella itse puhelimensa ulkonäön verkkokaupassaan yhdistämällä Martian Green- ja Astro Blue -värejä kahteen korostusväriin laitteen kehyksessä sekä saranassa.

Puhelimen hinta on Suomessa 2100 euroa ja niitä on saatavilla rajallinen määrä. Puhelimen mukana ostaja saa myös Samsungin langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet, kevlar-suojakuori sekä vuoden vakuutus Samsung Care+ -palvelun kautta.

Kirjoittaja: Jami Virtanen @ 9. huhtikuuta, 2019 18:34
Tägit
taittuva näyttö Samsung Galaxy Fold Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy