Seuraavaa iPhonea voi käyttää vaikka laturina

Seuraavaa iPhonea voi käyttää vaikka laturina
Uusimmissa Android-puhelimissa on alkanut näkyä uudenlaisia latausratkisuja, jotka mahdollistavat langattoman lataamisen kahteen suuntaan: puhelinta voidaan ladata langattomasti, mutta sen lisäksi puhelinta voidaan käyttää muiden oheislaitteiden lataamiseen.

Japanilaisen Macotakara-verkkosivuston tietojen mukaan tällainen kaksisuuntainen langaton lataus olisi tulossa ensi syksynä esiteltävään seuraavan sukupolven iPhoneen. Aiemmin vastaavia tietoja on kuultu analyytikko Ming-Chi Kuon raporteista. Käytännössä kaksisuuntaisesta latauksesta on hyötyä esimerkiksi AirPods-kuulokkeiden säilytyskotelon lataamisessa.Langattoman lataamisen lisäksi myös kaapelilla lataaminen muuttuu seuraavassa iPhonessa, sillä uuden puhelimen mukana aiotaan toimittaa 18 watin muuntajalla varustettu laturi. Vastaavaa laturi tulee nykyisin iPad Pron mukana, joten iPhonen lataaminen täyteen pitäisi sujua jatkossa aiempaa sukkelammin.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 25. maaliskuuta, 2019 8:43
Tägit
langaton lataus älykuulokkeet kuulokkeet bluetooth-kuulokkeet Apple AirPods Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 1 kommentti
 • jkij

  Mahtava idea.
  Kaikki kolme suurinta valmistajaa mukana.
  Akku kestää käyttöä n.10h ja siitähän pitää jakaa vielä muillekin laitteille.
  Todella järkevää.

  25.3.2019 10:07 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud