Apple päivitti AirPodsit – Sisältävät uuden H1-piirin

Apple päivitti AirPodsit – Sisältävät uuden H1-piirin
Applen iPad- ja iMac-julkistukset ovat saaneet tänään jatkoa uusista AirPods-kuulokkeista, joiden puheajan Apple lupaa olevan jopa 50 prosenttia parempi kuin ensimmäisen sukupolven Bluetooth-kuulokkeissa.

Uusien AirPodsien paremman energiatehokkuuden taustalla on Applen itse suunnittelema uusi H1-piiri, joka hoitaa laitteiden yhdistymiseen liittyvät rutiinit ja mahdollistaa esimerkiksi Hey Siri -toiminnon käytön. Muotoilullisesti AirPodsit eivät eroa juurikaan ensimmäisen sukupolven kuulokkeista, minkä ansiosta ne sopivat vanhaan säilytysrasiaan.Apple tuo markkinoille kuitenkin myös uuden säilytysrasian, joka tukee nyt langatonta latausta. Virtaa rasiaan mahtuu edelleen 24 tunnin käytön edestä.

AirPodsit langatonta latausta tukevalla säilytyskotelolla maksavat 229 euroa. Vanhalla säilytyslokerolla varustettuna ne maksavat 159 euroa. Mikäli haluat pelkästään uuden säilytyskotelon (tukee vanhoja AirPodseja), sillä on hinta 89 euroa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 20. maaliskuuta, 2019 17:42
Tägit
Apple AirPods Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud