OnePlus 7:stä uusia kuvia – Näissä väreissä puhelin tulee myyntiin

OnePlus 7:stä uusia kuvia – Näissä väreissä puhelin tulee myyntiin
Maaliskuu on jo puolivälissä, joten uuden OnePlus-puhelimen julkaisuun ei voi olla enää kovin montaa viikkoa aikaa. Tänä vuonna tämä puhelin on nimeltään OnePlus 7, josta onkin jo muutama vuoto tirahtanut verkkoon.

Yksi tuoreimmista vuodoista koskettaa OnePlus 7:n värivalikoimaa. OnePlus näyttää siirtyneen kokonaan liukuväreihin, sillä T3-verkkojulkaisun mukaan puhelin tulisi myyntiin musta–keltaisena, musta–violettina ja syaani–harmaa. Kahdessa ensinnä mainitussa mallissa ylempi puolikas takakuoressa on musta ja alempi puolikas on keltainen tai violetti. Viimeisessä mallissa yläosa on syaani ja alaosa keväisen harmaa.OnePlus käytti liukuväritystä viimeksi viime vuoden lopulla julkaistussa OnePlus 6T:n McLaren-versiossa.


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 18. maaliskuuta, 2019 8:33
Tägit
Android OnePlus 7T OnePlus 7 OnePlus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy