HMD Global juhlii ykköspaikkaa: Nokia 3.1 sai Android-päivityksen

HMD Global juhlii ykköspaikkaa: Nokia 3.1 sai Android-päivityksen
Nokia-älypuhelimia kehittävä HMD Global on jo lyhyen taipaleensa aikana kerännyt maineen huippunopeista Android-päivityksistä. Yhtiön laitteita nopeammin ja luotettavammin päivitykset saa kenties vain Google omiin laitteisiin.

Nyt yhtiö on julkaissut huippuedulliselle Nokia 3.1 -mallille päivityksen Androidin uusimpaan Pie-versioon. Firman tuotepomo Juho Sarvikas kertoi asiasta eilen Twitterissä.

Päivityksen julkaisemisella juhlistetaan Sarvikkaan mukaan saavutusta, jossa Android Authority on listannut yrityksen parhaiten Pie-päivityksiä toimittavaksi Android-valmistajaksi. Yhtiö onkin luvannut kaikkiin älypuhelimiinsa Android Pie -päivityksen.

Nokia 3.1 on vain reilun sadan euron hintainen älypuhelin, joka tarjoaa 5,2 tuuman HD-näytön, 13 megapikselin kameran sekä LTE-yhteydet. Nyt laite on varustettu siis myös markkinoiden uusimmalla Android-versiolla.


Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 15. maaliskuuta, 2019 17:46
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy