Päivän diili – Takavuosien Nexuksen hinta laski satasella

Päivän diili – Takavuosien Nexuksen hinta laski satasella
Jos hakusessa on alle 200 euroa maksava laadukas puhelin, niin ei välttämättä kannata suunnata katseita uusii halpoihin puhelimiin, sillä vanhojen high-end-mallien joukosta saattaa löytyä todellisia helmiä. Nyt Proshopilla on tarjouksessa 32 gigatavun muistilla varustettu Google Nexus 6, joka on peräisin vuodelta 2014.

Google Nexus 6 on Proshopilla 100 euron alennuksessa eli puhelimella ei ole hintaa nyt kuin 149 euroa. Speksit ovat siinä hyvin vertailukelpoiset nykyajan saman hintaluokan uusiin malleihin. Nexus 6:ssa on Snapdragon 805 -järjestelmäpiiri, kuuden tuuman 2K-näyttö, kolme gigatavua RAMia ja 13 megpaikselin kamera.

Käyttöjärjestelmä on päivitettävissä Android 7.1.1:een. Uusimpia Androideja ei puhelimelle enää siis saa – ja se kannattaa ottaa huomioon ostopäätöstä tehdessä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 8. maaliskuuta, 2019 10:16
Tägit
tarjoukset Päivän diili Google Nexus 6
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • jkij

  Kannattaa unohtaa samantien 3-5vuotta vanhat luurit.
  Kuten mainoksen lopussa lukee ei romu ole pariin vuoteen päivittynyt.

  8.3.2019 10:49 #1

 • WinLix

  Joo jos välittää tietoturvasta on tämä huono vaihtoehto vaikka halvalla saisikin. Muutenkin esimerkiksi akku voi olla menettänyt osan kapasiteetistaan myyntipakkauksessa.

  8.3.2019 16:06 #2

 • user_org (vahvistamaton)

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix: Joo jos välittää tietoturvasta on tämä huono vaihtoehto vaikka halvalla saisikin. Muutenkin esimerkiksi akku voi olla menettänyt osan kapasiteetistaan myyntipakkauksessa. Ja siitä halpuudestakaan oikein tiedä. Ehkä heille jotka nimenomaan tarvitsevat tuon mallin.
  Nämä uutiset vaikuttaa enemmänkin joltain mainoksilta, ja satasen alennus vaikuttaa kikkailulta, tuollakkin tuo vanhus on ollut myynnissä tällä hintatossallo jo pidempään. Ehkä tämän mainoksen jälkeen varasto saadaan tyhjäksi.

  12.3.2019 09:02 #3

© 2019 AfterDawn Oy