Galaxy S10 kerää kehuja – Näyttö kuuluu parhaimpaan A-ryhmään

Galaxy S10 kerää kehuja – Näyttö kuuluu parhaimpaan A-ryhmään
Helmikuussa esitelty Galaxy S10 on päätynyt näyttöteknologiaan erikoistuneen DisplayMaten testiin – ja tulokset ovat kirjaimellisesti häikäiseviä. Galaxy S10:n maksimikirkkaus yltää parhaimmillaan silmiä polttavaan 1215 nitiin. Maksimikirkkaus on tosin samalla tasolla kuin Galaxy Note 8:ssakin, mutta S-mallistossa tällaisiin kirkkauksiin ei ole ennen päästy.

Maksimikirkkaus tosin nousee yli tuhannen vain ääritilanteissa ja vain osassa näyttöä. Tyypillisemmin kirkkaus on 800–900 nitin paikkeilla.

DisplayMaten kehut eivät kuitenkaan rajoitu vain kirkkauteen, vaan erityistä kiitosta Galaxy S10:n näyttö saa sen absoluuttisen väritarkkuuden takia. Väripoikkeama DCI-P3- ja sRGB-väriavaruuksissa ovat vain 0,4 ja 0,5 JNCD:tä (Just Noticeable Color Difference). Puhelimen näyttö siis kykenee toistamaan värit lähes virheettömästi. Tämän takia DisplayMate kehuu Galaxy S10:n näyttöä markkinoiden parhaimmaksi.

DisplayMaten arvostelun voi lukea kokonaisuudessaan täältä.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 5. maaliskuuta, 2019 10:46
Tägit
DisplayMate Samsung Galaxy S10E Samsung Galaxy S10 Plus Samsung Galaxy S10 Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • jkij

    Jos näytöstä puuttuu pala. Se on pa*ka. Kåyttökelvoton.

    6.3.2019 10:32 #1

© 2019 AfterDawn Oy