OnePlus-pomo: OnePlus 7 ei saa langatonta latausta

OnePlus-pomo: OnePlus 7 ei saa langatonta latausta
Muutamat tämän vuoden tärkeimmät Android-puhelinjulkaisut on jo tälle vuodelle takana. Erityisesti Samsung pamautti ilmoille melkoiset fanfaarit kymmenvuotisjuhlissaan kolmen uuden Galaxy S10 -mallin avulla.

Tulossa on vielä muitakin suosittuja Android-malleja, joista seuraavana vuorossa on kenties Suomen suosituin Android-brändi, OnePlus. Kiinalaisyhtiön seuraavaa puhelinta odotellaan seuraavalla vuosineljänneksellä.Tässä vaiheessa ei ole yhtään varmaa mitä uutta OnePlus 7 tuo edeltäjiinsä nähden, mutta yhtiön toimitusjohtaja Pete Lau on paljastanut CNETille jotain uutta tulevasta laitteesta.

Laun mukaan OnePlus 7 ei tule sisältämään langatonta latausta, joka on nostanut suosiotaan kilpailevien merkkien puhelimissa. Muun muassa juuri esitelty Galaxy S10 pystyy paitsi lataamaan itsensä niin myös lataamaan muita laitteita langattomasti.

Pete Lau selittää asiaa sillä, että OnePlus tarjoaa markkinoiden johtavan latausjärjestelmän. OnePlussan pikalataus onkin valtaisan nopea ja ehdottomasti markkinoiden aivan kärkeä, mutta toki langaton lataus tuo uudenlaisia mahdollisuuksia.

Täysin langattomasta latauksesta yhtiö ei tietysti halua irtisanoutua, vaan haluaa vain olla kehittämässä sellaisen langattoman latauksen, joka nopeudellaan sopii yhtiön profiiliin.

Huhut ovat kertoneet, että OnePlus nopeuttaisi entisestään langallista pikalatausta tulevassa mallissaan.

Nähtäväksi jää onko langaton lataus valmis loppuvuodesta julkaistavaan OnePlus 7T:hen.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 27. helmikuuta, 2019 16:00
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • WinLix

  Oikea ratkaisu. Langaton lataus on pikalatauksen ansiosta hyödytön.

  27.2.2019 16:16 #1

 • mcmopo

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix: Oikea ratkaisu. Langaton lataus on pikalatauksen ansiosta hyödytön. Kuinka niin hyödytön? Langattoman latuksen etuja on helppous. Heittää vaan puhelimen alustalle ja lataus alkaa, ei tarvitse sählätä piuhojen kanssa. Itse olen todennut tämän erittäin hyväksi autossa jossa voi laittaa puhelimen vaan telineeseen ja latus alkaa.

  Langaton latasu on vähän niinkuin autossa polttoainekäyttöinen lammintin tai ilmastoini. Sitä ei tarvitse ennenkuin sen ekaan autoon saa. Tämän jälkeen sen haluaa seuraavankin autoon. Tosin erona on se että kaikki ei ota langatonta latausta kunnolla käyttöön kun alusta ei tule puhelimen mukana, tai sitten porukka ostaa halvimman alustan jossa puhelin pitää asetella kohdilleen ja käytännössä vaiva on samakuin piuhassa. Kunnon talausalustan kanssa homma kumminkin pelaa hyvin eikä siitä halua luapua seuraavassa puhelimessa. Itse huomasin vasta vaihdettuani pois S7:sta että kuinka paljon kaipaan langatonta latausta.

  28.2.2019 00:45 #2

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud