LG:n uutuuspuhelimessa näyttökin tuottaa ääntä

LG:n uutuuspuhelimessa näyttökin tuottaa ääntä
Korealainen LG otti tänä vuonna osaa MWC-messuihin G8 ThinQ -älypuhelinmallilla, joka sisältää muutama erikoisia ominaisuuksia. Puhelimen perusrautana käytetään Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiiriä ja 6,4 tuuman OLED-näyttöä.

G8 ThinQ:n ensimmäinen erikoisuus on etukameraan sisällytetty infrapunapohjainen etäisyysmittaus, joka toimii käytännössä samalla tavalla kuin Applen iPhoneissa käytettävä TrueDepth-kamera. LG on siis integroitunut puhelimeensa tarkan kasvojentunnistuksen, joka lisäksi puhelimen lukituksen voi avata omalla kämmenellä. Kameralle pitää vain opettaa kasvojentunnistuksen tavoin oman kämmenen erityispiirteet.

Kämmentunnistuksen lisäksi kameraa voidaan hyödyntää hands free -ohjauksessa: kamera tunnistaa käden liikkeet ja esimerkiksi puhelimen äänenvoimakkuutta voidaan säätää koskematta laitteeseen.

Toinen erikoisuus on Crystal Sound -niminen äänentoistoratkaisu, jossa puhelin tuottaa ääntä näytön suojalasin värähtelyn kautta.

G8 ThinQ saa seuraukseen edullisemman sisarmallin, joka perustuu niin ikään Snapdragon 855 -järjestelmäpiiriin. LG on hakenut kustannussäästöjä jättämällä Cystal Sound -tekniikan pois, heikentämällä kameroiden tarkkuutta ja hyödyntämällä hieman alhaisemman resoluution näyttöä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 26. helmikuuta, 2019 8:28
Tägit
Android 9 Pie Android LG G8 ThinQ LG G8 LG
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy