Tänään on Nokia-puhelinten päivä! Seuraa julkistusta täältä

Tänään on Nokia-puhelinten päivä! Seuraa julkistusta täältä
Tänään on todellinen Nokia-puhelimien päivä, sillä suomalainen HMD Global aikoo paljastaa tänään joukon uusia Android-pohjaisia puhelimia. Lehdistötilaisuus järjestetään Barcelonassa, sopivasti MWC-messujen aattona.

Tilaisuudesta tulee tarjolle suora verkkolähetys, kuten nykyaikaisiin julkistuksiin kuuluukin. Tilaisuutta voi seurata Nokia Mobilen Facebook-sivujen kautta. Lähetys käynnistyy tänään kello 17.00 Suomen aikaa.

HMD Global on pohjustanut päivää muutamilla some-teasereillä, joissa on hehkutettu esiteltävien puhelimien kameroiden kuvanlaatua. Esimerkiksi valokuvaaja Konsta Punkka on jakanut Instagramissa julkistamattomalla Nokia-puhelimella otetun kuvan, jossa on haastettu kameran dynamiikkaa todenteolla (kuva alla). Oletettavasti kyse on Nokia 9 Pureview -puhelimesta. Tilaisuudessa esitellään todennäköisesti muutama muu uusi puhelin – salat selviävät kello 17.00.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 24. helmikuuta, 2019 10:13
Tägit
HMD Global Android Nokia 9 Pureview Nokia 9 Nokia
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy