Huawei ei paljasta P30:tä MWC:ssä – Zoomaus puhelimen myyntivaltti

Huawei ei paljasta P30:tä MWC:ssä – Zoomaus puhelimen myyntivaltti
Huawein kalenterista löytyy kevään kohdalta uuden P-sarjan älypuhelimen julkaisu. Yhtiö ei kuitenkaan aio esitellä uutta lippulaivaansa MWC-messuilla, vaan yhtiö panostaa maaliskuun 26. päivänä Pariisissa pidettävään lehdistötilaisuuteen.

Kyseisenä päivänä esitellään Huawei P20:n seuraaja eli P30. Twitterissä julkaistun promootiovideon perusteella P30:n myyntivaltiksi on valittu kamera – ja erityisesti kameran zoom-ominaisuudet. Huawei on perinteisesti julkaissut lippulaivastaan Pro-nimisen sisarmallin. Mikäli huhut pitävät paikkansa, P30 Prossa olisi periskooppimainen häviötön zoomaus.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 20. helmikuuta, 2019 8:29
Tägit
Android Huawei P20 Pro Huawei P20 Huawei P30 Pro Huawei P30 Huawei
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud