Android Q:ssa ei ole enää takaisin-painiketta? Näin se korvataan

Android Q:ssa ei ole enää takaisin-painiketta? Näin se korvataan
XDA-developers on tutkinut Android Q -käyttöjärjestemän vuotanutta kehitysversiota, josta se on saanut selville ainakin yhden paljastuksen: Google saattaa poistaa Android Q:sta takaisin-painikkeen, jolla on päässyt navigoimaan esimerkiksi sovelluksen sisällä edelliseen näkymään.

Muutos vaikuttaa loogiselta, sillä jo nyt Android Piessa alleviivataan kotinäppäimeen perustuvaa eleohjausta. Android Q:ssa eleohjaus siis korvaisi erillisen takaisin-painikkeen, joka on nyt ilmestynyt näytölle aina tarvittaessa. Alla olevassa videossa XDA-developers esittelee miten takaisin-painike on käytännössä korvattu Android Q:ssa: pyyhkäisemällä vasemmalle kotinäppäimestä alkaen.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 19. helmikuuta, 2019 9:03
Tägit
Google Android Q Android
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy