Huawein seuraava huippumalli esitellään vasta maaliskuun lopussa

Huawein seuraava huippumalli esitellään vasta maaliskuun lopussa
Useat älypuhelinvalmistajat ovat päättäneet esitellä uudet lippulaivamallinsa helmikuun lopussa järjestettävässä MWC:ssä (Mobile World Congress) tai aikaisemmin.

Esimerkiksi Sonylta, LG:lta ja Samsungilta odotetaan uusia puhelimia jo helmikuun aikana.Viime aikoina vakoiluskandaaleissa rypeneen Huawein uutta lippulaivamallia saadaan kuitenkin odotella jopa maaliskuun loppuun saakka. Virallista ilmoitusta julkaisutilaisuudesta ei olla vielä saatu, mutta Huawei Puola paljasti uuden P30-mallin julkaistuksen tapahtuvan Ranskassa seuraavan kuun lopussa.

Ajankohtaa ei voi pitää suurena yllätyksenä, sillä Huawein edellinen P-sarjan malli julkaistiin viime vuonna samoihin aikoihin. Uuden mallin odotetaan tuovan 3,5 millin kuulokeliitännän takaisin sekä sisältävän OLED-näyttöön upotetun sormenjälkiskannerin.

Kirjoittaja: Jami Virtanen @ 7. helmikuuta, 2019 12:10
Tägit
Huawei P30 Huawei P30 Pro Huawei
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud