Tässä ovat tämän vuoden uudet emojit!

Tässä ovat tämän vuoden uudet emojit!
Unicode on päättänyt lisätä emoji-luetteloonsa 230 uutta kuvaketta piristämään ja monipuolistamaan pikaviestikeskusteluita. Alta löytyvästä Emojipedian kokoamasta videosta löydät kaikki 230 hyväksyttyä uutta emojia.

Suurin osa hyväksytyistä kuvakkeista on erilaisia ihonväriin tai sukupuoleen liittyviä variantteja, mutta joukkoon mahtuu myös tyypitään uusia emojeita (59 kappaletta). Esimerkiksi haukotukselle on tulossa oma keltainen naamapallero. Pinsettiotteen näköiselle nipistämiselle on myös tulossa oma emoji – todellisessa käytössä emoji saanee vaihtoehtoisia tulkintoja.

Eläinmaailmastakin on otettu uusia hahmoja, kuten laiskiainen, saukko, oranki ja haisunäätä. Vohveli, trippimehu, kirves ja veripisara saavat niin ikään emojit.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. helmikuuta, 2019 10:43
Tägit
Facebook Messenger WhatsApp Apple unicode emoji
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • Michelola

  Tärkeetä että on kaikenmaailman cis-homovariantit mukana, muutenhan se olis suora loukkaus heitä kohtaan

  7.2.2019 12:41 #1

 • rane1958

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Michelola: Tärkeetä että on kaikenmaailman cis-homovariantit mukana, muutenhan se olis suora loukkaus heitä kohtaan Niin ja varottava kaikkia mielensäpahoittajia rasismista....

  8.2.2019 20:46 #2

© 2019 AfterDawn Oy