Video vuoti nettiin – Näyttääkö taiteltava Galaxy tältä?

Video vuoti nettiin – Näyttääkö taiteltava Galaxy tältä?
Samsung Vietnamissa otettiin varaslähtö helmikuun 20. päivänä pidettävään Unpacked-julkistustilaisuuteen lipsauttamalla nettiin kaikkien nähtäville tilaisuudessa esiteltävän videon.

Videolla visioidaan tulevaisuuden laitteita ja miten ne muuttavat ihmisten tapaa tehdä asioita. Samsung visioi esimerkiksi älypuhelimeen kytkettävästä ultraäänilaitteesta, jolla voisi seurata sikiön kasvua omasta sängystä käsin. Lyhyellä aikavälillä ajateltuna videon ehkä kiinnostavin kohtaus liittyy taiteltavaan älypuhelimeen. Samsunghan on jo demonstroinut tällaiset laitteet mahdollistavaa näyttöteknologiaa ja huhujen mukaan sellainen aiottaisiin esitellä tänä keväänä.Se onko tänä keväänä esiteltävä taiteltava Galaxy-puhelin samanlainen kuin videolla nähty konseptilaite, selviää vasta helmikuun 20. päivänä – ellei sitten jokin vuoto pilaa yllätyksen ennen sitä. Puhelimen huhutaan maksavan jopa 1700 dollaria ja siinä olisi 7,3 tuumainen taiteltava näyttö (taitettuna 4,58 tuuman kokoinen).

Alla on Samsung Vietnamin julkaisema ja nyt jo poistama video.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 1. helmikuuta, 2019 14:04
Tägit
taittuva näyttö taitettava laite Samsung Galaxy F Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Reunis (vahvistamaton)

    Jos se todella on juuri tuollainen, lyö se muut valmistajat syvään kyykkyyn.

    1.2.2019 22:21 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud