Mario Kart -mobiilipelin julkaisu lykkääntyy – Nintendo haluaa varmistaa laadun

Mario Kart -mobiilipelin julkaisu lykkääntyy – Nintendo haluaa varmistaa laadun
Dr. Mario World -pelin lisäksi ensi kesänä mobiililaitteille on tulossa Nintendolta toinenkin Mario-peli, Mario Kart Tour.

Alun perin Mario Kart Tourin piti olla valmis julkaistavaksi maaliskuun loppuun mennessä, mutta syystä tai toisesta pelin kehityksessä menee odotettua kauemmin. Nintendo kertoi tulosjulkistuksensa yhteydessä, että Mario Kart Tour julkaistaan kesällä 2019. Nintendon mukaan se haluaa varmistaa pelin laadukkuuden ennen julkaisua. Mario Kart Tourille aiotaan julkaista lisäsisältöjä julkaisun jälkeen.Mario Kart on Nintendon yksi menestyksekkäimmistä pelibrändeistä, joten yhtiö lienee ladannut kovat odotukset sen mobiilipelin kaupalliselle suosiolle.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 1. helmikuuta, 2019 13:12
Tägit
mobiilisovellukset mobiilipelit Mario Kart Tour Mario Kart Nintendo
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud